|
|
ArchiStudent
Lokacija: selo moje malo | ima li netko ovakve slične klupe (ovakve kose)?
http://tinypic.com/r/15zs0hy/6
ako ne, da li netko zna kako takve klupe "uvući" u artlantis kao 2D sliku?
sta se tiče reference fileova;
kad napravim promjenu u archicadu, zbog čega mi ne povuče objekte, shadere i sve ostalo što sam napravila u prethodnom modelu u artlantisu?
postupak mi je: spremim acad model u .atl, otvorim u artlantisu, radim u njemu... želim ucrtati još jedan zid; vratim se u acad, ucrtam ga, spremim u .atl pod drugim imenom nego prethodni i za reference file odaberem onaj prvi. kad to napravim ne šljivi me 2%. jel nešto krivo radim?
archicad 12 i artlantis 3.0.3. |
|
| |
|

ArchiVeteran
    Lokacija: Banja Luka | Hihihi, pa reci da si rijesila problem sa klupama, da Ultras i Dragas ne razbijaju glavu 
Izmjenio/la baltazar 25/5/2010 7:15 AM
|
|
| |
|

ArchiFaca
Uglavnom probaj kad otvoriš taj novi izmijenjeni model u Artlantisu tamo odabrati File > Use reference file i izabrati što želiš da ti povuče iz starog modela (teksture, objekte, kamere, sunce, svijetla...). Trebalo bi radit. |
|
| |
|
ArchiStudent
Hihihi, pa reci da si rijesila problem sa klupama, da Ultras i Dragas ne razbijaju glavu 
problem s klupama rijesen  |
|
| |
|
ArchiStudent
Vejrojatno bug zbog cracka.
Uglavnom probaj kad otvoriš taj novi izmijenjeni model u Artlantisu tamo odabrati File > Use reference file i izabrati što želiš da ti povuče iz starog modela (teksture, objekte, kamere, sunce, svijetla...). Trebalo bi radit.
evo radi :D
hvala! |
|
| |
|

ArchiFaca
|
| |